Home
Even voorstellen
Taak van de Pedicure
Contact
Behandelingen
Sporters
Tarieven
Blaren
Eelt
Ingegroeide nagel
Kloven
Likdoorn
Voetwratten
Koude voeten
Privacy

 

Wie ben ik, wat doe ik, en waar sta ik voor...

 

Mijn naam is Hermine van Halen.

Ik ben gediplomeerd pedicure te Burgh Haamstede. Na 22 jaar ervaring als ziekenverzorgster in verpleeghuizen, heb ik niet alleen oog voor uw voetverzorging maar let ik ook op eventuele andere klachten......Zorgen kan altijd beter! 

 

ProVoet

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor pedicures, ProVoet. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Ieder lid van Provoet ontvangt iedere maand het vakblad Podopost waar zeer veel informatie over nieuwe ontwikkelingen in staat. Verder organiseert Provoet lezingen, workshops, congressen en studiedagen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat een pedicure die aangesloten is bij Provoet alle mogelijkheden zal benutten om in dit vak vakkundig te werk te gaan.

 

Nattechniek

Ik werk met een nattechniek freesmotor. Dit houdt in dat er een nevel uit het handstuk van de motor komt. Ik heb gekozen voor deze methode vanwege de aangename verkoelende nevel tijdens het freezen van de nagels en de eeltplekken. Ook voorkomt het dwarrelende stofdeeltjes. Deze stofdeeltjes zijn ongezond voor luchtwegen en ogen.

 

Hygiëne

Hygiëne is voor mij zeer belangrijk en ik werk dan ook volgens de HAM-code. HAM staat voor Hygiëne, Arbo en Milieu. De HAM-code is speciaal samengesteld voor de voetverzorgingsbranche. Het houdt o.a. in dat bij iedere klant nieuwe mesjes, een gedesinfecteerde set instrumenten, nieuwe handschoenen en een mondkapje gebruikt moeten worden. Dit om kruisbesmetting te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Pedicure Schouwen
pdicureschouwen@zeelandnet.nl